Kylling i mangochutneysauce med tomatsalat og basmatiris, serveret med yoghurt
5 dages holdbarhed

Kylling i mangochutneysauce

med tomatsalat og basmatiris, serveret med yoghurt
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
13 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
Rødløg
½ stk
Mangochutney, stærk
2 pose
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Kokosmælk
2 dl
Sojasauce
1 pose
(Soja)
Garam masala
1 pose
Kyllingeinderfilet
600 g
Basmatiris
270 g
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Citron
½-1 stk
Rødløg
½ stk
Sukker
1 tsk
Yoghurt naturel
2 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 710 kcal
  • Fedt: 21 g
  • Kulhydrater: 83 g
  • Protein: 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Skræl og grofthak hele rødløget. Varm en pande op til middelhøj varme, og tilsæt ingefærblandingen og halvdelen af løget. Steg løget i 1–2 minutter, indtil det er blankt. Tilsæt mangochutney, kokosmælk, 1 dl vann, sojasauce og garam masala. Kog hurtigt op, smag til med salt og tag panden af varmen.
Læg kyllingen i et stort ovnfast fad, og hæld mangochutneysaucen over. Bag midt i ovnen i 10–12 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt.
 Kog risene som anvist på posen.
Skyl og skær tomat og agurk i tern. Del citronen i to. Bland resten af rødløget, saften fra citronen og 1 tsk sukker i en serveringsskål. Lad rødløget trække i lagen i 5 minutter. Tilsæt tomat og agurk, og smag til med salt og peber.
Servér yoghurten til retten.
Håber maden smager!