Kylling i mangochutneysauce med tomatsalat og basmatiris
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kylling i mangochutneysauce

med tomatsalat og basmatiris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
12 Ingredienser
Delikat sauce med mangochutney, cremet kokosmælk og varme krydderier.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Basmatiris
135 g
Rødløg
½ stk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Mangochutney, stærk
1 pose
Kokosmælk
2 dl
Sojasauce
½ pose
(Soja)
Garam masala
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Rødløg
½ stk
Let urtedressing
½ pose
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 804 kcal
  • Fedt: 32 g
  • Kulhydrater: 82 g
  • Protein: 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Pil og hak hele rødløget groft. Varm en pande op til middelhøj varme og tilsæt ingefærolien og halvdelen af løget. Steg i 1-2 min. til løget er blankt. Tilsæt mangochutney, kokosmælk, sojasauce og garam masala. Kog hurtigt op, smag til med salt og tag panden af varmen.
Læg kyllingen i gryden og lad det simre i 10-12 min. under låg, til kyllingen er gennemstegt.
Skyl og skær tomat og agurk i tern. Bland det med resten af rødløget og krydr med salt og peber. Servér med urtedressing.
Håber maden smager!