Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kylling i mangochutneysauce
med tomatsalat og basmatirisRetten har ingen vurdering
Under 20 min
12 Ingredienser
Delikat sauce med mangochutney, cremet kokosmælk og varme krydderier.
Delikat sauce med mangochutney, cremet kokosmælk og varme krydderier.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Soja·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
Basmatiris
135 g
Rødløg
½ stk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Mangochutney, stærk
1 pose
Kokosmælk
2 dl
Sojasauce
½ pose
Garam masala
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Rødløg
½ stk
Let urtedressing
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 804 kcal
- Fedt: 32 g
- Kulhydrater: 82 g
- Protein: 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Pil og hak hele rødløget groft. Varm en pande op til middelhøj varme og tilsæt ingefærolien og halvdelen af løget. Steg i 1-2 min. til løget er blankt. Tilsæt mangochutney, kokosmælk, sojasauce og garam masala. Kog hurtigt op, smag til med salt og tag panden af varmen.
Læg kyllingen i gryden og lad det simre i 10-12 min. under låg, til kyllingen er gennemstegt.
Skyl og skær tomat og agurk i tern. Bland det med resten af rødløget og krydr med salt og peber. Servér med urtedressing.
Håber maden smager!