Svinekotelet i cremet estragonsauce med ovnbagte grøntsager og kogte kartofler
4 dages holdbarhed

Svinekotelet i cremet estragonsauce

med ovnbagte grøntsager og kogte kartofler
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Kartofler
800 g
Kotelet
4 stk
Piskefløde
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Citruskrydderi
1 pakke
Estragon, frisk
1 pakke
Champignon
200 g
Gulerod
4 stk
Broccoli
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 737 kcal
  • Fedt: 46 g
  • Kulhydrater: 42 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
 Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Børst svampene fri for jord, og del hver svamp i to. Skær broccolien i buketter, og skræl og skær stilken i stykker. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir, og vend med lidt olie, salt og peber. Bag grøntsagerne midt i ovnen i 10–12 minutter.
Grofthak estragon. Varm en pande op til høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg kødet i 3–4 minutter på hver side, eller indtil det er gennemstegt. Krydr med citruskrydderi mod slutningen af stegetiden, og læg kødet på en tallerken. Hæld madfløden i panden, kog op, og lad det småkoge i 2–3 minutter. Tilsæt estragon, smag til med salt og peber og læg kødet tilbage i panden.
Håber maden smager!