4 dages holdbarhed
Svinekotelet i cremet estragonsauce
med ovnbagte grøntsager og kogte kartoflerNy opskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Estragon er en aromatisk krydderurt med en let pebret, anis-lignende smag, ofte brugt i saucer, dressinger og kødretter.
Estragon er en aromatisk krydderurt med en let pebret, anis-lignende smag, ofte brugt i saucer, dressinger og kødretter.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Kartofler, små
400 g
Champignon
125 g
Broccoli
1 stk
Gulerod
1 stk
Kotelet
2 stk
Citruskrydderi
½ pose
Creme fraiche 38%
1 bæger
Vand
2 spsk
Estragon, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 704 kcal
- Fedt:
- 41 g
- Kulhydrater:
- 42 g
- Protein:
- 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Rens og halvér svampene. Skær broccoli i buketter og skræl og skær stilken i stykker. Skræl gulerod og skær den i stave. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie, salt og peber. Bag grøntsagerne midt i ovnen i 10-12 min.
Skyl og hak estragon groft. Varm en pande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet i 3-4 min. på hver side til det er gennemstegt. Krydr med citruskrydderi mod slutningen af stegetiden og læg kødet på en tallerken. Kom creme fraiche og vand på panden, kog op og lad det småkoge i 2-3 min. Tilsæt estragon, smag til med salt og peber og læg kødet tilbage i panden.
Håber maden smager!