4 dages holdbarhed
Kylling i fad
med cremet ajvarsauce, squash og bulgur med abrikosRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ajvar er en populær, krydret grøntsagspuré fra Balkan-regionen, lavet primært af røde peberfrugter og auberginer.
Ajvar er en populær, krydret grøntsagspuré fra Balkan-regionen, lavet primært af røde peberfrugter og auberginer.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Mandler·
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Nødder·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Smør
- Vand
- Olie
- Salt
Bulgur
250 g
Abrikos i tern
1 pose
Smør
1 spsk
Squash
1 stk
Vand
1½ dl
Babyspinat
100 g
Rødløg
2 stk
Kyllingebryst
560 g
Hønsebouillon
1 pose
Piskefløde
2.5 dl
Ajvar
1 pakke
Mandelflager
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 813 kcal
- Fedt: 42 g
- Kulhydrater: 63 g
- Protein: 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Tilbered bulguren som anvist på pakken. Grofthak abrikoserne, og vend dem og 1 spsk smør i den færdigkogte bulgur.
Skyl squash og spinat, og skræl rødløgene. Skær squashen i grove tern og rødløgene i tynde både.
Varm en pande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen i 2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Læg kyllingen i et stort ovnfast fad, eller brug panden hvis den kan komme i ovnen. Hæld vand, hønsebouillon, fløde og ajvar i panden og lad det hurtigt koge op. Fordel grøntsagerne i fadet/panden med kyllingen, og hæld saucen over. Bag det hele midt i ovnen i 10–15 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt. Drys mandelflager over fadet, når der er 5 minutter tilbage af bagetiden.
Servér retten med bulgur til. Velbekommen.
Håber maden smager!