Kalorielet
5 dages holdbarhed
Bang Bang ponzukylling
med sesam-marineret agurk og sojamayonnaiseRetten har ingen vurdering
Under 20 min
12 Ingredienser
"Bang Bang Chicken" er en klassisk ret fra Sichuan-provinsen i Kina. Navnet "Bang Bang" kommer fra den traditionelle tilberedningsmetode, hvor kyllingen bankes med en træstok eller kødhakker for at gøre kødet ekstra mørt og lettere at strimle.
"Bang Bang Chicken" er en klassisk ret fra Sichuan-provinsen i Kina. Navnet "Bang Bang" kommer fra den traditionelle tilberedningsmetode, hvor kyllingen bankes med en træstok eller kødhakker for at gøre kødet ekstra mørt og lettere at strimle.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Salt
Basmatiris
270 g
Vand
8 dl
Hønsebouillon
2 pose
Kyllingebryst
560 g
Ponzusauce
2 pose
Sojasauce
½ pose
Mayonnaise
2 pose
Sojasauce
½ pose
Agurk
1 stk
Rødløg
2 stk
Forårsløg
1 bundt
Hvidvinseddike
½ pose
Sesamolie
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 585 kcal
- Fedt: 13 g
- Kulhydrater: 72 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Kog vand op i en gryde og tilsæt bouillon. Læg kyllingebryst i og lad den simre ved lav varme under låg ca. 15 min. til kyllingen er gennemkogt.
Skyl og skær agurk i tern. Pil rødløg og skær i strimler. Snit forårsløg i skiver. Læg det hele i en skål og bland med sesamolie, hvidvinseddike og lidt salt.
Bland mayonnaise og sojasauce i en lille skål.
Tag kyllingen op af gryden og læg på et skærebræt. Træk kyllingen i strimler med to gafler. Bland kylling, ponzusauce og soja i en skål.
Servér bang bang ponzukylling med ris, sesam-marineret agurk og sojamayonnaise til.
Håber maden smager!