Kødfarsgullasch med yoghurt og brød
4 dages holdbarhed

Kødfarsgullasch

med yoghurt og brød
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
13 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Sukker
  • Vand
  • Salt
  • Peber
Løg
1 stk
Bagekartoffel
1 stk
Squash
1 stk
Olivenolie
1 spsk
Hakket oksekød
600 g
Hvidløg
1 fed
Sukker
1 tsk
Timian/Rosmarin blanding
1 pose
Spidskommen
1 spsk
Chiliflager
1 pose
Rød balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Tomatpuré
1 pakke
Cherrytomater
1 dåse
Vand
4 dl
Brød
4 stk
(Gluten, Hvede)
Yoghurt naturel
2 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 634 kcal
  • Fedt: 22 g
  • Kulhydrater: 66 g
  • Protein: 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Finhak løget. Skræl bagekartoflerne. Skær squash og bagekartofler i tern. Varm olivenolie op i en stegegryde. Svits løg, oksefars, squash, bagekartofler og presset hvidløg i ca. 4 minutter.
Bag bollerne efter anvisning på pakken.
Rør sukker, rosmarin/timian-blanding, spidskommen, chiliflager (efter smag), balsamicoeddike, tomatpuré, konserverede cherrytomater, vand og oksebouillon i. Lad det simre i ca. 10 minutter under låg, indtil kartoflerne er møre. Smag til med lidt salt og friskkværnet peber.
Servér kødfarsgullasch med en klat yoghurt og brød.
Håber maden smager!