2 dages holdbarhed
Donburi med soja/ingefærstegt kylling
syltet kål og srirachasauceRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Donburi er en japansk risret, hvor ris serveres i en skål toppet med forskellige ingredienser som kød, fisk og grøntsager.
Donburi er en japansk risret, hvor ris serveres i en skål toppet med forskellige ingredienser som kød, fisk og grøntsager.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Soja·
- Mælk·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Sukker
- Olie
- Salt
Basmatiris
135 g
Coleslaw-blanding
200 g
Hvidvinseddike
½ pose
Vand
2 spsk
Sukker
1 spsk
Srirachasauce
½ pakke
Yoghurt naturel
1 dl
Rødløg
1 stk
Ingefær
½ stk
Hakket kylling
300 g
Sojasauce
2 spsk
Sesamfrø
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 653 kcal
- Fedt: 20 g
- Kulhydrater: 76 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Læg coleslaw-blandingen i en skål. Kog eddike, vand, sukker og lidt salt op i en lille gryde. Hæld eddikeblandingen over kålen. Bland salaten godt og massér gerne dressingen ind med hænderne. Sæt til side.
Bland srirachasauce og yoghurt i en skål. Smag til med salt.
Skær rødløg i både. Skræl ingefær og riv det groft. Varm lidt olie op i en pande og svits kyllingekødet ca. 4 min. Tilsæt rødløg og steg yderligere 1 min. Kom soja og revet ingefær i og lad det koge sammen ca. ½ min.
Læg ris i bunden af dybe tallerkner. Kom soja/ingefærstegt kyllingefars og syltet kålsalat ovenpå og top med srirachadressing og sesamfrø.
Håber maden smager!