Gullasch af hakket oksekød med yoghurt og brød
4 dages holdbarhed

Gullasch af hakket oksekød

med yoghurt og brød
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
14 Ingredienser
Gullasch er en klassisk ret fra Ungarn, kendt for sit møre kød, krydderier og intense smag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Vand
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Løg
½ stk
Bagekartoffel
1 stk
Squash
½ stk
Hvidløg
1 fed
Hakket oksekød
300 g
Sukker
½ tsk
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Spidskommen
½ spsk
Chiliflager
½ pose
Rød balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Tomatpuré
½ pakke
Cherrytomater
½ dåse
Vand
2 dl
Oksebouillon
½ pose
Brød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 674 kcal
  • Fedt: 21 g
  • Kulhydrater: 77 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Pil og hak løg fint. Skræl bagekartofler og skyl squash og skær begge i tern. Pil og pres hvidløg. Varm olivenolie op i en stegegryde. Svits løg, hvidløg, hakket kød, squash og kartofler ca. 4 min.
Varm bollerne efter anvisning på pakken.
Rør sukker, rosmarin/timian blanding, spidskommen, chiliflager (efter smag), balsamicoeddike, tomatpuré, cherrytomater på dåse, vand og bouillon i. Lad det simre ca. 10 min. under låg til kartoflerne er møre. Smag til med lidt salt og friskkværnet peber.
Servér gullasch med en klat yoghurt og brød.
Håber maden smager!