Tom Yum Goong - Thailandsk rejesuppe med limeblade og nudler

Kalorielet

Laktosefri
5 dages holdbarhed

Tom Yum Goong - Thailandsk rejesuppe med limeblade og nudler

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
15 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Vand
  • Olie
Æg
2 stk
(Æg)
Champignon
125 g
Rød chili
½ stk
Løg
½ stk
Ingefær
½ stk
Hvidløg
1 fed
Tomat
1 stk
Tomatpuré
1 spsk
Fiskesauce
1 spsk
(Fisk)
Limeblad
2-3 stk
Sukker
½ tsk
Hønsebouillon
1 pose
Vand
6 dl
Lime
½ stk
Nudler
125 g
(Gluten, Hvede)
Koriander, frisk
½ pakke
Rejer
170 g
(Krebsdyr)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 437 kcal
  • Fedt: 8 g
  • Kulhydrater: 59 g
  • Protein: 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog æggene i en lille gryde i 7 min. Hæld vandet fra og skyl æggene i koldt vand.
 Skyl champignon og chili og skær i skiver. Pil løg og skær i både. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg. Skyl tomat og skær i grove tern.
Varm neutral olie op i en stor gryde. Svits løg, ingefær, chili og hvidløg ca. 1 min. Tilsæt tomatpuré og svits yderligere ½ min. Tilføj fiskesauce, limeblade, sukker, bouillon og vand og lad suppen simre ca. 10 min. Kom champignon i og kog i 2 min. Tag gryden af varmen, bland tomat i og smag til med presset limesaft.
 Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skyl koriander og hak det groft. Hæld vandet fra rejerne. Pil og halvér æggene.
Servér Tom Yum Goong suppen med rejer og nudler i dybe tallerkener. Top med halve æg og koriander.
Håber maden smager!