Sennepsbøffer med løgsky, persille og grøntsagsstave

Kalorielet

5 dages holdbarhed

Sennepsbøffer med løgsky, persille og grøntsagsstave

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Smagfulde hakkebøffer rørt med sennep og rasp.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Sukker
  • Mel
  • Vand
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kartofler
400 g
Hakket oksekød
300 g
Rasp
½ pose
(Gluten, Hvede)
Mælk
½ dl
(Mælk, Laktose)
Pasteuriseret æg
1 bæger
(Æg)
Dijon sennep
1 spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Løg
1 stk
Smør
½ spsk
(Mælk, Laktose)
Sukker
1 tsk
Mel
½ spsk
(Gluten, Hvede)
Sojasauce
1 tsk
(Soja)
Vand
2 dl
Bredbladet persille
½ pakke
Skoleagurk
1 stk
Gulerod
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 566 kcal
  • Fedt: 23 g
  • Kulhydrater: 50 g
  • Protein: 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Bland hakkekødet med rasp, mælk, æg, sennep, salt og lidt friskkværnet peber i en skål. Form til en bøf til hver. Varm lidt olie op til god varme på en pande og brun bøfferne ca. 3 min. på hver side. Skru ned og steg videre 5-6 min. til de er gennemstegte. Læg dem på en tallerken og dæk dem til. Gem panden.
Pil løg og skær i skiver. Smelt smør på den brugte pande. Kom løg og sukker på og brun ca. 3 min. Drys mel over, tilsæt sojasauce og rør vand i lidt af gangen. Lad det simre ca. 5 min. og smag til med lidt salt.
Skyl persille og agurk. Hak persille fint. Skræl gulerod. Skær agurk og gulerod i stave. Servér sennepsbøffer med løgsky, nykogte kartofler og grøntsagsstave. Top det hele med hakket persille.
Håber maden smager!