Bøfsandwich med trøffel fritter og balsamico løg
4 dages holdbarhed

Bøfsandwich med trøffel fritter

og balsamico løg
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
12 Ingredienser
Bøfsandwich med søde balsamico løg på serveret med sprødbagte fritter med lækker trøffelmayo.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Sukker
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Rødløg
2 stk
Smør
1 spsk
(Mælk, Laktose)
Sukker
2 spsk
Rød balsamico
2 spsk
(Svovldioxid)
Bagekartoffel
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Trøffelolie
1 tsk
Hakket oksekød
300 g
Røget chili
1 pakke
Revet cheddar
50 g
(Mælk, Laktose)
Grov durum sandwichbrød
2 stk
(Gluten, Hvede, Rug)
Ketchup
1 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1189 kcal
  • Fedt: 48 g
  • Kulhydrater: 133 g
  • Protein: 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Kan din pande i tåle at gå i ovnen, så læg bøfferne på bagepapir på bagepladen.

 Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft). Skyl kartoflerne og skær dem i tynde både. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bland med olie, salt og peber. Fordel jævnt på pladen og bag dem 20-25 min. til de er møre og har fået god farve. 
 Pil rødløg og skær i skiver. Smelt smør på en pande ved middelhøj varme og steg løgene i 5 min. Tilsæt sukker og steg videre i 5 min. Tilføj balsamico og lad det koge helt ind til en tyk konsistens. Sluk og sæt til side. 
 Rør kødet med røget chili. Form tynde aflange bøffer i samme form som brødet. Varm en stegepande op til høj varme med lidt olie. Steg bøfferne ca. 2 min. på hver side. Læg cheddar på og sæt panden i ovnen under fritterne 3-4 min. alt efter hvordan du vil have din bøf.
 Flæk brødene på langs og varm dem i ovnen et par min.
 Skyl hjertesalat og pluk den i blade. Skyl tomat og skær i skiver.
 Bland mayonnaise og trøffelolie sammen. Smag til med salt og peber. 
Smør ketchup på brødene og byg op med bøf, balsamicoløg, salat og tomat. Servér fritter med trøffelmayo til.
Håber maden smager!