Gulerodssuppe med kokosmælk og brød

Kalorielet

Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Gulerodssuppe med kokosmælk

og brød
Ny opskrift
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Gulerod
3 stk
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Butterbeans
1 dåse
Vand
2½ dl
Grøntsagsbouillon
1 pose
Kokosmælk
2 dl
Lime
½ stk
Surdejsbolle
1 stk
(Gluten, Hvede)
Skoleagurk
1 stk
Tomat
1 stk
Bredbladet persille
½ pk
Chiliflager
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
582 kcal
Fedt:
25 g
Kulhydrater:
70 g
Protein:
20 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skræl og skær gulerødder i skiver. Pil løg og hvidløg. Skær løg i skiver og pres hvidløg. Skræl og riv ingefær fint. Sigt væden fra bønnerne i en si og skyl dem med koldt vand.
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Varm olivenolie op i en stor gryde og svits gulerødder, løg, hvidløg og ingefær ca. 3 min. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre under låg ca. 10 min. til gulerødderne er møre. Tilføj bønner og kokosmælk til suppen og blend den glat med en stavblender direkte i gryden. Spæd til med lidt vand, hvis den bliver for tyk. Smag til med presset limesaft, lidt salt og friskkværnet peber.
 Varm bollerne efter anvisning på pakken. Skyl agurk og tomat og skær i tern. Skyl og hak persille fint.
Skær bollerne i tykke skiver. Hæld suppe i dybe tallerkner og top med agurk, tomat, persille og chiliflager efter smag. Servér med lunt brød.
Håber maden smager!