Kalorielet
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Gulerodssuppe med kokosmælk
og brødNy opskrift
Under 30 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Gulerod
3 stk
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Butterbeans
1 dåse
Vand
2½ dl
Grøntsagsbouillon
1 pose
Kokosmælk
2 dl
Lime
½ stk
Surdejsbolle
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Tomat
1 stk
Bredbladet persille
½ pk
Chiliflager
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 582 kcal
- Fedt:
- 25 g
- Kulhydrater:
- 70 g
- Protein:
- 20 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skræl og skær gulerødder i skiver. Pil løg og hvidløg. Skær løg i skiver og pres hvidløg. Skræl og riv ingefær fint. Sigt væden fra bønnerne i en si og skyl dem med koldt vand.
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Varm olivenolie op i en stor gryde og svits gulerødder, løg, hvidløg og ingefær ca. 3 min. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre under låg ca. 10 min. til gulerødderne er møre. Tilføj bønner og kokosmælk til suppen og blend den glat med en stavblender direkte i gryden. Spæd til med lidt vand, hvis den bliver for tyk. Smag til med presset limesaft, lidt salt og friskkværnet peber.
Varm bollerne efter anvisning på pakken. Skyl agurk og tomat og skær i tern. Skyl og hak persille fint.
Skær bollerne i tykke skiver. Hæld suppe i dybe tallerkner og top med agurk, tomat, persille og chiliflager efter smag. Servér med lunt brød.
Håber maden smager!