Caldo verde suppe med kartofler, grønkål og linquica pølse
4 dages holdbarhed

Caldo verde suppe

med kartofler, grønkål og linquica pølse
Ny opskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Caldo Verde er en klassisk portugisisk suppe, der er simpel, mættende og fyldt med smag. Den laves traditionelt med kartofler, løg, hvidløg og tyndt skåret grønkål eller palmekål. Suppen får ekstra smag fra olivenolie og skiver af Portugisisk pølse.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Grillpølse m. linquica
4 stk
Bagekartoffel
2 stk
Løg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Laurbærblad
1 stk
Grøntsagsbouillon
1 pose
Vand
6 dl
Snittet grønkål
100 g
Æble
1 stk
Bladselleri
½ stilk
(Selleri)
Salatmix Napolitana
75 g
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Olivenolie
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
880 kcal
Fedt:
58 g
Kulhydrater:
59 g
Protein:
31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Skær linquica pølserne i skiver på ca. 1 cm. Varm en gryde op med lidt olie. Steg linquica pølsen sprød 3-5 min. Tag dem op og gem olien i gryden.
 Skræl kartoflerne og skær dem i mindre tern. Pil løg og hvidløg, hak groft og steg dem i gryden 1-2 min. Kom kartoflerne i og tilsæt også laurbærblad, bouillon og vand. Kog det hele ca. 15-20 min. til kartoflerne er møre. Fjern laurbærblad og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber. Kom grønkål og linquica pølse i og kog videre i 3 min.
 Skyl æble og bladselleri og skær i mindre tern. Kom det i en salatskål og bland med salatmix, æbleeddike, olivenolie og lidt salt.
Servér suppen i skåle med et dryp olivenolie over med salat til.
Håber maden smager!