Krydret stegt kyllingebryst med ajvar-couscous, tzatziki og æblesalat
5 dages holdbarhed

Krydret stegt kyllingebryst med ajvar-couscous

tzatziki og æblesalat
Ny opskrift
Under 20 min
12 Ingredienser
Saftigt krydret kyllingebryst serveret med smagfuld ajvar-couscous, cremet tzatziki og frisk æblesalat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Olivenolie
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Couscous
125 g
(Gluten, Hvede)
Smør
½ spsk
(Mælk, Laktose)
Ajvar
½ pose
Kyllingebryst
280 g
Citruskrydderi
½ pose
Skoleagurk
½ stk
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Persillade
½ pose
(Svovldioxid)
Skalotteløg
½ stk
Æble
1 stk
Skoleagurk
½ stk
Olivenolie
½ spsk
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Salatmix Napolitana
50 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
592 kcal
Fedt:
17 g
Kulhydrater:
64 g
Protein:
45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tilbered couscous som anvist på pakken. Vend smør og ønsket mængde ajvar i, når det er kogt færdigt. Krydr med lidt salt og peber.
Varm en pande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen ca. 3 min. på hver side. Krydr med citruskrydderi og skru ned til lav varme. Læg låg på og lad kyllingen stege færdig ca. 4-5 min. Skær kyllingen i skiver før servering.
Skyl hele agurken og riv halvdelen groft på et rivejern. Pres så meget væske som muligt ud og læg agurk i en skål. Rør sammen med yoghurten og persillade i.
Pil skalotteløg og skyl æble. Skær begge og resten af agurken i tynde skiver. Kom det hele i en skål og vend med olivenolie, vineddike og lidt salt. Lad det stå i 2 min. før salatblandingen blandes i.
Håber maden smager!