Vegetar
4 dages holdbarhed
Wrap med falafel
spinatsalat og ajvarRetten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Havre·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
Hvidløg
½ fed
Koriander, frisk
½ pakke
Yoghurt naturel
½ dl
Spidskommen
½ tsk
Babyspinat
50 g
Rødløg
½ stk
Cherrytomater
125 g
Tortilla-wrap
4 stk
Falafel
300 g
Ajvar
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 768 kcal
- Fedt: 33 g
- Kulhydrater: 92 g
- Protein: 25 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen.
Pil og hak hvidløg fint. Skyl og hak koriander groft. Kom yoghurt i en lille skål og rør sammen med hvidløg, koriander, spidskommen og lidt salt. Bland derefter spinaten i dressingen.
Pil rødløg og skær i tynde skiver. Skyl og halvér cherrytomaterne.
Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr stk. uden stanniol.
Varm en pande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg falaflerne i 4-5 min. til de har en gylden skorpe.
Fyld wraps med spinatsalat, grønt, falafler og top med ajvar.
Håber maden smager!