4 dages holdbarhed
Risoni med kæmperejer
og salat med balsamico dressingRetten har ingen vurdering
Under 20 min
12 Ingredienser
Cremet risoni med saftige kæmperejer, serveret med en frisk og sprød salat.
Cremet risoni med saftige kæmperejer, serveret med en frisk og sprød salat.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Krebsdyr·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Kogevand
- Salt
- Peber
Risoni
150 g
Kogevand
1 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Babyspinat
50 g
Tanelli ost
½ pakke
Chiliflager
½ pose
Cherrytomater
125 g
Salatmix Napolitana
50 g
Balsamico vinaigrette
½ pose
Løg
½ stk
Hvidløg
½ fed
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Kæmperejer (har været frosset)
250 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 519 kcal
- Fedt: 16 g
- Kulhydrater: 59 g
- Protein: 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risoni som anvist på pakken, men gem den angivne mængde kogevand, inden du hælder vandet fra.
Skyl og halvér cherrytomater og kom dem i en skål sammen med salatmix. Vend med balsamicovinaigrette.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Varm en pande op til høj varme og tilsæt ingefær/hvidløg/chili olien. Steg løg, hvidløg og rejer i 2-3 min. til rejerne er gyldne.
Tilsæt bouillon og kogevand fra risonien. Vend den kogte risoni og spinat i og riv Tanelli ost over. Smag til med salt og peber. Top med ønsket mængde chiliflager og servér med salat til.
Håber maden smager!