4 dages holdbarhed
Cremet risoni med kylling
svampe og spinatRetten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Risoni pasta er perfekt til retter, hvor du ønsker en rislignende tekstur, men med pastaens smag og konsistens. Den kan bruges i alt fra supper og salater til "risotto"-inspirerede retter og ovnbagte måltider.
Risoni pasta er perfekt til retter, hvor du ønsker en rislignende tekstur, men med pastaens smag og konsistens. Den kan bruges i alt fra supper og salater til "risotto"-inspirerede retter og ovnbagte måltider.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Olie
- Salt
- Peber
Champignon
200 g
Portobello-svampe
150 g
Rødløg
1 stk
Kyllingeinderfilet
600 g
Porcini/Karl Johan mix
1 pose
Hønsebouillon
1 pose
Creme fraiche
1 dl
Vand
2 dl
Risoni
300 g
Babyspinat
75 g
Chiliflager
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 525 kcal
- Fedt: 9 g
- Kulhydrater: 60 g
- Protein: 51 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risonien som anvist på pakken, men gem 2 dl af kogevandet.
Børst jorden af svampene. Skær champignon i kvarte og portobellosvampene i skiver. Skræl løget, og skær det i både.
Varm en pande op til høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen i et par minutter, før du tilsætter svampene og løget. Steg videre i 2 minutter, og tilsæt derefter porcini mixen, hønsebouillon, creme fraiche og 2 dl kogevand fra risonien. Kog op, og smag til med salt og peber.
Skyll og vend spinaten i den færdigkogte risoni, sammen med kylling og grøntsager. Top retten med ønsket mængde chiliflager.
Håber maden smager!