5 dages holdbarhed
Gratinerede burritoer fyldt med færdiglavet chili con carne, med salat og creme fraiche
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Chili con carne
1200 g
Tortilla-wrap
8 stk
Revet ost
100 g
Majskerner
1 dåse
Rød peber
1 stk
Salatmix Napolitana
100 g
Lime
½+½ stk
Olivenolie
1 spsk
Creme fraiche
2 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 884 kcal
- Fedt: 44 g
- Kulhydrater: 73 g
- Protein: 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Fordel chili con carne midt på hver tortilla-wrap, og rul dem sammen. Læg rullerne ved siden af hinanden med samlingen nedad på en bageplade med bagepapir. Drys den revne ost over tortillaerne. Bag midt i ovnen i 12–14 minutter, indtil pandekagerne er gyldne.
Hæld lagen fra majsen, og skyl den i koldt vand. Rens og skær peberfrugten i strimler. Skær limen i både. Bland majs, peberfrugt og salat i en salatskål. Smag til med 1 spsk olivenolie, limesaft, salt og peber.
Servér creme fraichen og resten af limebådene til retten.
Håber maden smager!