4 dages holdbarhed
Ovnbagt laksefilet med agurkesalat, creme fraiche og kartofler
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Olie
- Salt
- Peber
Kartofler
800 g
Sukkerærter
150 g
Laksefilet u. skind (har været frosset)
4 stk
Agurk
1 stk
Citron
½+½ stk
Sukker
1 tsk
Creme fraiche
2 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 644 kcal
- Fedt: 38 g
- Kulhydrater: 40 g
- Protein: 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Kog sukkerærterne sammen med kartoflerne de sidste 2 minutter af kogetiden.
Læg fisken i et smurt ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i 8–10 minutter.
Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Brug gerne en mandolin, hvis du har. Læg agurken i en serveringsskål, og bland med lidt citronsaft, 1 tsk sukker, lidt salt og peber.
Skær resten af citronen i både, og servér citronbådene og creme fraichen til retten.
Håber maden smager!