2 dages holdbarhed
Hurtig kyllingewok med nudler
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Gluten·
- Fisk·
- Jordnødder·
- Soja·
- Nødder·
- Sesamfrø·
- Bløddyr·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
Nudler
250 g
Hakket kylling
600 g
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Coleslaw-blanding
200 g
Forårsløg
1 bundt
Sesamolie
1 spsk
Østerssauce
½ dl
Fiskesauce
1 spsk
Lime
1 stk
Peanuts
1 pose
Koriander, frisk
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 653 kcal
- Fedt: 29 g
- Kulhydrater: 55 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kom nudlerne i og kog 5 min. Hæld vandet fra og skyl nudlerne under koldt vand.
Skyl forårsløget, og skær det i skiver. Skær limen i både. Varm en pande op til høj varme, og tilsæt lidt olie og kyllingefars. Hak farsen op under stegningen, og steg indtil bitene bliver gyldne og lidt sprøde.
Tilsæt ingefær/hvidløg/chiliblandingen og coleslaw-blandingen, og lad det stege i 1 minut. Rør 1 pakke østerssauce, 1 spsk sesamolie og 1 spsk fishsauce sammen, og hæld det i panden sammen med forårsløgene.
Vend nudlerne i panden, og kog op. Top retten med hakkede peanuts, koriander og lime.
Håber maden smager!