Hurtig kyllingewok med nudler
2 dages holdbarhed

Hurtig kyllingewok med nudler

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløddyr
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
Nudler
250 g
(Gluten, Hvede)
Hakket kylling
600 g
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Coleslaw-blanding
200 g
Forårsløg
1 bundt
Sesamolie
1 spsk
(Sesamfrø)
Østerssauce
½ dl
(Gluten, Soja, Bløddyr, Hvede)
Fiskesauce
1 spsk
(Fisk)
Lime
1 stk
Peanuts
1 pose
(Jordnødder, Nødder)
Koriander, frisk
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 653 kcal
  • Fedt: 29 g
  • Kulhydrater: 55 g
  • Protein: 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kom nudlerne i og kog 5 min. Hæld vandet fra og skyl nudlerne under koldt vand. 
Skyl forårsløget, og skær det i skiver. Skær limen i både. Varm en pande op til høj varme, og tilsæt lidt olie og kyllingefars. Hak farsen op under stegningen, og steg indtil bitene bliver gyldne og lidt sprøde.
Tilsæt ingefær/hvidløg/chiliblandingen og coleslaw-blandingen, og lad det stege i 1 minut. Rør 1 pakke østerssauce, 1 spsk sesamolie og 1 spsk fishsauce sammen, og hæld det i panden sammen med forårsløgene.
Vend nudlerne i panden, og kog op. Top retten med hakkede peanuts, koriander og lime.
Håber maden smager!