Ovnbagt laks og grøntsager med bulgur og creme fraiche
4 dages holdbarhed

Ovnbagt laks og grøntsager med bulgur og creme fraiche

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Bulgur
250 g
(Gluten, Hvede)
Grøntsagsbouillon
1 pose
Laksefilet u. skind (har været frosset)
4 stk
(Fisk)
Cherrytomater
250 g
Grøn peber
1 stk
Persillade
1 pose
(Svovldioxid)
Babyspinat
75 g
Citron
1 stk
Creme fraiche
2 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 724 kcal
  • Fedt: 38 g
  • Kulhydrater: 56 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog bulguren efter anvisningen på pakken, men tilsæt grøntsagsbouillon i kogevandet.
Skyl og skær grøn peber i tern. Skyl tomaterne. Læg peberfrugt og tomater i et ovnfast fad, og vend med lidt olie, persille, salt og peber. Læg laksen oven på grøntsagerne, krydr med salt og peber, og bag i ovnen i ca. 10 minutter.
Skær citronen i både. Vend spinaten i den færdigkogte bulgur. Servér ovnbagt laks med grøntsager og bulgur og retten med lidt creme fraiche.
Håber maden smager!