Laktosefri
3 dages holdbarhed
Ramen med svinekød
4.2 (306)
Under 40 min
15 Ingredienser
Nudelsuppe med svampe, smilende æg og forårsløg.
Nudelsuppe med svampe, smilende æg og forårsløg.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
Ingefær
½ stk
Hønsebouillon
1 pose
Sojasauce
1½ spsk
Æg
2 stk
Champignon
125 g
Pak choy
1 stk
Forårsløg
½ bundt
Koriander, frisk
½ pakke
Sesamolie
¾ tsk
Hvidvinseddike
½ spsk
Nudler
125 g
Hakket gris & kalv
300 g
Hvidløg
1½ fed
Hoisinsauce
1½ spsk
Chiliflager
½ tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 664 kcal
- Fedt: 24 g
- Kulhydrater: 61 g
- Protein: 51 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Skræl ingefær og riv det fint. Kom halvdelen i en gryde og gem resten til farsen. Tilsæt 7½ dl vand, bouillon og soja. Kog det op og lad det simre i 20 min.
Læg æggene i det kogende vand og kog 7 min. Tag dem op (gem kogevandet til nudlerne) og skyl i koldt vand. Pil dem herefter.
Skær svampene i kvarte. Skær pak choy i strimler. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver. Hak koriander groft. Tilsæt svampe og pak choy til suppen og kog i 1 min. Smag til med sesamolie og hvidvinseddike.
Kog nudlerne i 2-3 min.
Varm en stegepande op med lidt olie. Læg kødet på i ét stykke og steg et par min. til det får lidt farve. Del herefter fra hinanden med grydeskeen, kom presset hvidløg og resten af ingefæren i og steg til alt kødet har skiftet farve. Tilsæt hoisinsauce og steg yderligere 1-2 min.
Del æggene i halve. Læg nudlerne i en skål og kom suppen over. Fordel kød, forårsløg og æg i skålen og drys med koriander og chili flager.
Håber maden smager!