Squash/salatost-røsti med thailandsk agurkesalat og ris
Vegetar
5 dages holdbarhed

Squash/salatost-røsti

med thailandsk agurkesalat og ris
Retten har ingen vurdering
Under 45 min
12 Ingredienser
Salatost, squash og koriander er en god kombi, de thai inspirerede grøntsager giver sprødhed og fylde.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
Squash
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Skoleagurk
1 stk
Rødløg
½ stk
Hvidvinseddike
2 spsk
(Svovldioxid)
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Basmatiris
135 g
Salatost i kryddermarinade
70 g
(Mælk, Laktose)
Æg
2 stk
(Æg)
Lime
½ stk
Sød chilisauce
4 spsk
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 759 kcal
  • Fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 101 g
  • Protein: 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skyl og riv squashen på den grove side af et rivejern. Kom det i en sigte og drys med lid salt. Lad squashen stå i nogle min. og pres væden ud med hænderne. Skyl og hak korianderstilkene, gem bladene til topping.
 Skyl agurk, flæk på langs og skær i skiver på skrå. Pil og hak rødløg fint. Bland vineddike, 1 spsk sukker og ½ tsk salt i en skål til sukkeret er opløst. Vend det med agurk, rødløg og 1 tsk ingefær/hvidløg/chili olie. Sæt agurkesalaten i køleskabet.
Kog risene som anvist på posen.
Kom osteternene i en skål og mos med en gaffel. Rør sammen med revet squash, æg, korianderstilke, 1 dl mel, 2 tsk ingefær/hvidløg/chili olie (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og lidt salt. Form 2 flade røsti pr. person. Varm lidt olie (fra osten eller ingefærblandingen) op på en stegepande ved middelvarme og steg røsti i 4-5 min. på hver side. Læg dem på en tallerken og dæk med et viskestykke, så de holder sig varme til servering.
Skær limen i både. Servér squash-røsti med ris, agurkesalat og sød chilisauce til, top med peanuts og koriander.
Håber maden smager!