Tabbouleh med grillost og æbletzatziki

Kalorielet

Vegetar
5 dages holdbarhed

Tabbouleh med grillost og æbletzatziki

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Bulgur
125 g
(Gluten, Hvede)
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Hvidløg
1 fed
Æble
1 stk
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Hvidvinseddike
1½+¾ tsk
(Svovldioxid)
Bredbladet persille
½ pakke
Rødløg
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Tomat
2 stk
Grill-ost
175 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 595 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 67 g
  • Protein: 27 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog bulguren som anvist på pakken, men tilsæt bouillon i stedet for salt.
Pil og pres hvidløg. Riv æble groft og læg det i en skål. Rør sammen med græsk yoghurt, den ene del hvidvinseddike og halvdelen af hvidløget. Smag til med lidt salt og friskkværnet peber.
Skyl bredbladet persille, pil rødløg og hak begge fint. Skyl agurk og tomat og skær dem i små tern. Kom det hele i en skål og bland med bulgur, resten af hvidløget, vineddiken og lidt olivenolie. Smag til med lidt salt og friskkværnet peber.
Varm lidt olivenolie op i en stor pande. Skær osten i tern og steg ca. 3 min. til osten har fået en gylden farve.
Servér tabbouleh med stegt grill-ost og æbletzatziki.
Håber maden smager!