Satay kylling med Thai kål-agurkesalat
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Satay kylling

med Thai kål-agurkesalat
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
13 Ingredienser
Sydøstasiatisk ret med en cremet og smagfuld peanutsauce til at dyppe i. Serveret med ris

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Basmatiris
135 g
Lime
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Karry
1 pose
Kokosmælk
2 dl
Hakkede peanuts
1 pose
(Jordnødder, Nødder)
Rød karrypaste
½ pakke
Sojasauce
1+1 spsk
(Soja)
Rødvinseddike
1+1 spsk
(Svovldioxid)
Rødløg
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Coleslaw-blanding
100 g
Chiliflager
½ pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 929 kcal
  • Fedt: 45 g
  • Kulhydrater: 79 g
  • Protein: 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
Skyl lime og riv skallen fint i en skål. Kom kyllingekødet i skålen og bland med karry, lidt olie, salt og peber. Varm lidt olie op på en stegepande ved høj varme. Steg kyllingen i 2-3 min. på hver side.
Kog kokosmælk, peanuts, karrypaste, 1 spsk soja, 1 spsk rødvinseddike og 1 spsk sukker sammen i 2 min. Blend det til en lind masse med en stavblender. Kom lidt vand i, hvis det bliver for tykt.
 Pil rødløg og skær i tynde skiver. Læg agurken på et skærebræt og bank den med hånden i hele længden, så den går let i stykker. Skær i 1 cm skiver på skrå. Kom løg og agurk i en skål og bland det godt sammen med chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), soja, rødvinseddike, coleslaw mix, lidt olivenolie, salt og peber.
Skær lime i både. Servér kyllingen med sataysauce og limebåde til sammen med ris og kål-agurkesalat.
Håber maden smager!