Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Satay kylling
med Thai kål-agurkesalatRetten har ingen vurdering
Under 35 min
13 Ingredienser
Sydøstasiatisk ret med en cremet og smagfuld peanutsauce til at dyppe i. Serveret med ris
Sydøstasiatisk ret med en cremet og smagfuld peanutsauce til at dyppe i. Serveret med ris
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Jordnødder·
- Soja·
- Nødder·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Olie
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Basmatiris
135 g
Lime
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Karry
1 pose
Kokosmælk
2 dl
Hakkede peanuts
1 pose
Rød karrypaste
½ pakke
Sojasauce
1+1 spsk
Rødvinseddike
1+1 spsk
Rødløg
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Coleslaw-blanding
100 g
Chiliflager
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 929 kcal
- Fedt: 45 g
- Kulhydrater: 79 g
- Protein: 52 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Skyl lime og riv skallen fint i en skål. Kom kyllingekødet i skålen og bland med karry, lidt olie, salt og peber. Varm lidt olie op på en stegepande ved høj varme. Steg kyllingen i 2-3 min. på hver side.
Kog kokosmælk, peanuts, karrypaste, 1 spsk soja, 1 spsk rødvinseddike og 1 spsk sukker sammen i 2 min. Blend det til en lind masse med en stavblender. Kom lidt vand i, hvis det bliver for tykt.
Pil rødløg og skær i tynde skiver. Læg agurken på et skærebræt og bank den med hånden i hele længden, så den går let i stykker. Skær i 1 cm skiver på skrå. Kom løg og agurk i en skål og bland det godt sammen med chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), soja, rødvinseddike, coleslaw mix, lidt olivenolie, salt og peber.
Skær lime i både. Servér kyllingen med sataysauce og limebåde til sammen med ris og kål-agurkesalat.
Håber maden smager!