Pulled pork med coleslaw, ovnbagte kartofler og koriander

Kalorielet

Glutenfri
4 dages holdbarhed

Pulled pork med coleslaw

ovnbagte kartofler og koriander
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
Pulled pork, er langtidsstegt svinekød, der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden. Med cremet coleslaw af hvidkål og gulerødder.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Kartofler
400 g
Coleslaw-blanding
150 g
Mayonnaise
1 pose
(Æg)
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Dijon sennep
½ spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Pulled pork
300 ca-g
(Selleri, Sennep)
Cherrytomater
200 g
Koriander, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 574 kcal
  • Fedt: 26 g
  • Kulhydrater: 48 g
  • Protein: 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Læg kartofler på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bag i ovnen ca. 25 min.
Kom pulled pork med væde i et ovnfast fad og tilbered i ovnen ca. 20 min. Riv derefter kødet fra hinanden med to gafler og bland det godt med skyen.
Læg coleslaw-blanding i en stor skål. Bland med mayonnaise, yoghurt, dijonsennep, salt og friskkværnet peber.
Skyl og halvér tomaterne og hak koriander. Servér pulled pork med ovnbagte kartofler, coleslaw, cherrytomater og frisk koriander.
Håber maden smager!