3 dages holdbarhed
Pasta med italienske kødboller
i tomatsauce og rucola4.1 (338)
Under 40 min
15 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Tanelli ost
1½ pakke
Hvidløg
½+½ fed
Salvie, frisk
⅓ pakke
Hakket gris & kalv
300 g
Letmælk
½ dl
Rasp
½ pose
Chiliflager
⅙ tsk
Timian/Rosmarin blanding
¼+¼ pose
Pasta
200 g
Løg
½ stk
Hakkede tomater
½ dåse
Tomatpuré
2 pakke
Hønsebouillon
½ pose
Rucola salat
50 g
Cherrytomater
125 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 807 kcal
- Fedt: 23 g
- Kulhydrater: 95 g
- Protein: 55 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Undlad evt. chili, hvis du laver mad til/med børn.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Riv osten, pres hvidløg og hak salvie.
Bland kødet med mælk og rasp i en skål. Tilsæt chiliflager, salvie, halvdelen af osten, hvidløg og timiam/rosmarin, ½ tsk salt og lidt peber. Bland det hele godt og form til ca. 4 boller pr. person.
Kog pastaen i 8-12 min. afhængig af hvor al dente du kan lide den. Smag på den undervejs i kogningen.
Hak løget fint. Varm en høj stegepande op med lidt olivenolie. Steg kødbollerne i ca. 4 min. og vend dem hyppigt. Tilsæt løg og hvidløg og steg videre i ca. 1 min. Tilsæt hakkede tomater, timian/rosmarin, tomatpuré og bouillon. Kog i ca. 8 min. under låg eller til bollerne er gennemstegt.
Bland pasta i saucen med kødboller og vend det forsigtigt rundt. Smag til med salt og peber.
Servér med resten af osten, toppet med rucola og skyllede cherrytomater ved siden af.
Håber maden smager!