Fettuccine alle verdure med halloumi-gremolata
Vegetar
5 dages holdbarhed

Fettuccine alle verdure

med halloumi-gremolata
4.02 (95)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Frisk pasta
250 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Squash
½ stk
Rødløg
½ stk
Cherrytomater
1 dåse
Oregano
½-1 pose
Hvidløg
1 fed
Rødvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Grøntsagsbouillon
1 pose
Grill-ost
125 g
(Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
½ pakke
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 596 kcal
  • Fedt: 18 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
 Skær squash i tern. Skær rødløg i tynde både. Varm lidt olivenolie op i en gryde. Steg squash, rødløg og presset hvidløg i 3 min. Tilsæt tomater, oregano, rødvinseddike og bouillon. Lad det simre under låg i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
Kom pastaen i det kogende vand og kog ca. 3-4 min. efter hvor al dente du ønsker den.
 Skær halloumi i små tern. Hak persille. Skyl citronen, riv skallen og pres saften. Kom lidt olivenolie på en pande og steg halloumi i ca. 3 min. så det får en fin farve. Kom det i en skål og bland med persille, citronskal og saft.
Vend den friskkogte pasta i saucen og servér toppet med halloumigremolata.
Håber maden smager!