Kalorielet
Glutenfri
3 dages holdbarhed
Asiatiske frikadeller
med srirachayoghurt og syrlig salatRetten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Soja·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
Basmatiris
135 g
Lime
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Sojasauce
1 spsk
Hvidløg
1 fed
Yoghurt naturel
1 dl
Srirachasauce
½ pakke
Koriander, frisk
½ pakke
Skoleagurk
1 stk
Radiser
½ pose
Salatblanding
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 576 kcal
- Fedt: 19 g
- Kulhydrater: 61 g
- Protein: 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Skyl limefrugt og riv skallen fint ned i en skål. Bland godt sammen med kødet, sojasauce, 1 spsk vand, presset hvidløg og lidt salt.
Bland yoghurt, srirachasauce (efter smag) og lidt salt i en lille skål. For en mildere sauce, brug lidt mindre srirachasauce.
Form farsen til frikadeller med en spiseske. Steg dem på en (grill)pande ca. 4 min. på hver side til de er gennemstegte.
Hak koriander groft. Skyl og skær radiser og agurk i skiver. Kom det hele i en skål med salatblandingen og pres lime saft over. Vend rundt og krydr med lidt salt.
Servér frikadellerne med syrlig salat, srirachayoghurt og ris.
Håber maden smager!