Asiatiske frikadeller med srirachayoghurt og syrlig salat

Kalorielet

Glutenfri
3 dages holdbarhed

Asiatiske frikadeller

med srirachayoghurt og syrlig salat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
Basmatiris
135 g
Lime
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Hvidløg
1 fed
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Srirachasauce
½ pakke
Koriander, frisk
½ pakke
Skoleagurk
1 stk
Radiser
½ pose
Salatblanding
50 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 576 kcal
  • Fedt: 19 g
  • Kulhydrater: 61 g
  • Protein: 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Skyl limefrugt og riv skallen fint ned i en skål. Bland godt sammen med kødet, sojasauce, 1 spsk vand, presset hvidløg og lidt salt.
 Bland yoghurt, srirachasauce (efter smag) og lidt salt i en lille skål. For en mildere sauce, brug lidt mindre srirachasauce.
 Form farsen til frikadeller med en spiseske. Steg dem på en (grill)pande ca. 4 min. på hver side til de er gennemstegte.
 Hak koriander groft. Skyl og skær radiser og agurk i skiver. Kom det hele i en skål med salatblandingen og pres lime saft over. Vend rundt og krydr med lidt salt.
 Servér frikadellerne med syrlig salat, srirachayoghurt og ris.
Håber maden smager!