Kalorielet
4 dages holdbarhed
Stegt svinekotelet i skysauce med timian/ostebagte kartofler
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
14 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Vand
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Olie
Kartofler
400 g
Skoleagurk
1 stk
Tomat
1 stk
Salatmix Napolitana
50 g
Rød balsamico
½ spsk
Timian, frisk
½ pakke
Rosmarin
¾ tsk
Kotelet
2 stk
Tanelli ost
1 pakke
Citron
½ stk
Hvidløg
1 fed
Timian, frisk
Mel
½ spsk
Hønsebouillon
⅓ pose
Vand
1-1½ dl
Rød balsamico
½ spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 583 kcal
- Fedt: 29 g
- Kulhydrater: 42 g
- Protein: 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft). Læg kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Vend dem med olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne øverst i ovnen ca. 20-25 min. til de er møre.
Skyl agurk og tomat og skær i tern. Bland det med salatmix i en skål. Vend det med balsamico og lidt olivenolie.
Skyl og pluk timian. Bland halvdelen med rosmarin. Krydr koteletterne med krydderblanding, salt og lidt friskkværnet peber. Varm lidt olie op i på en stegepande. Steg koteletterne ca. 3 min. på hver side til kødet er gennemstegt. Læg dem på et fad, men hold panden i gang.
Riv ost og citronskal fint. Bland det med presset hvidløg, resten af timian og lidt olivenolie i en skål. Tag kartoflerne ud af ovnen og knus dem let med bagsiden af en ske eller bunden af en kasserolle. Fordel osteblandningen over kartoflerne. Bag i ovnen i yderligere ca. 5 min.
Drys mel på panden, tilsæt bouillon og rør vand i lidt af gangen. Kog op og lad det simre ca. 3 min. Smag til med balsamico. Læg kødet tilbage i panden og varm det op.
Servér koteletter i skysauce med timian/ostebagte kartofler og salat.
Håber maden smager!