4 dages holdbarhed
Pulled kyllingtaco med strimlet kål
rødløg og mexicansk majssalatNy opskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Taco stammer fra Mexico og har rødder i landets oprindelige køkken, hvor majs blev brugt til at lave tortillaer. På 1800-tallet blev taco populær med fyld som kød, bønner og salsa. Den spredte sig til USA og videre til resten af verden, hvor den i dag findes i utallige variationer.
Taco stammer fra Mexico og har rødder i landets oprindelige køkken, hvor majs blev brugt til at lave tortillaer. På 1800-tallet blev taco populær med fyld som kød, bønner og salsa. Den spredte sig til USA og videre til resten af verden, hvor den i dag findes i utallige variationer.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
Pulled chicken
250 ca-g
Soft taco
4 stk
Tomat
2 stk
Majskerner
1 dåse
Aioli
½ pose
Lime
½ stk
Lime
½ stk
Rødløg
½ stk
Kålmix
100 g
Koriander, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 632 kcal
- Fedt:
- 28 g
- Kulhydrater:
- 57 g
- Protein:
- 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Kom kylling med marinade i et ovnfast fad. Dæk fadet med stanniol og steg kyllingen midt i ovnen i 10 min. Tag fadet ud af ovnen og riv kyllingen fra hinanden med to gafler. Varm videre uden folie i 5 min.
Pak tacos ind i stanniol og varm i ovnen sammen med kyllingen, når den er revet fra hinanden. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr stk. uden stanniol. Kan også varmes på en pande ved høj varme 15 sek. på hver side.
Skyl og skær tomat i tern. Hæld lagen fra majsene og kom dem i en skål med tomaterne. Vend aioli i og smag til med lidt salt, peber og limesaft.
Pil rødløg og skær i strimler. Pres lidt limesaft over og vend sammen kålmix. Skyl og hak koriander groft. Kom lidt kylling i hver taco og herefter kålblandingen. Top den med majssalat og drys med koriander til sidst.
Håber maden smager!