Italiensk salsiccia-kebab i pitabrød med citronmarineret kål og tomatsalat
3 dages holdbarhed

Italiensk salsiccia-kebab i pitabrød

med citronmarineret kål og tomatsalat
Ny opskrift
Under 20 min
12 Ingredienser
Italiensk inspireret fars med smag af fennikelfrø, peber og hvidløg.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Hvidløg
1 fed
Hakket gris & kalv
300 g
Fennikel/peber mix
1 pose
(Sennep)
Paprika
1 pose
Pitabrød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Hvidløgsdressing
1 pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Kålmix
150 g
Citron
½ stk
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Bredbladet persille
½ pk
Rødvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
744 kcal
Fedt:
31 g
Kulhydrater:
71 g
Protein:
45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Pil og pres hvidløg. Bland det i kødet sammen med fennikel/peber mix, paprika og lidt salt. Rør det grundigt sammen. Form 2 aflange bøffer pr. person. Varm lidt olie op på en stegepande og brun bøfferne hele vejen rundt  ca. 3 min i alt. Læg dem over i et ovnfast fad og steg færdigt nederst i ovnen ca. 7 min. til bøfferne er gennemstegte.
 Riv det gule citronskal fint og pres saften. Kom kålmix i en skål og bland med citronskal og -saft, en sjat olivenolie og lidt salt.
Varm pitabrødene ca. 5 min. i ovnen.
Skær tomat i tern. Skær rødløg i tynde skiver. Skyl og hak bredbladet persille. Læg det hele i en skål og bland med rødvinseddike, salt og lidt peber.
Servér pitabrød fyldt med salsiccia-kebab, citronmarineret kål, tomatsalat og hvidløgsdressing. Det kan naturligvis også spises hver for sig.
Håber maden smager!