5 dages holdbarhed
Krydret stegt kyllingebryst med smørstegt rødløg og grønne bønner, serveret med kartoffelbåde og estragonsjysauce:
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Smør
- Mel
- Sukker
- Olie
- Salt
- Peber
Kyllingebryst
280 g
Persillade
½ pose
Rødløg
1 stk
Grønne bønner
150 g
Broccoli
1 stk
Gulerod
1 stk
Vand
2 dl
Smør
½ spsk
Estragon, frisk
½ pakke
Smør
½ spsk
Mel
½ spsk
Sojasauce
½ spsk
Hønsebouillon
½ pose
Vand
2 dl
Sukker
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 325 kcal
- Fedt: 10 g
- Kulhydrater: 18 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
Skyl og skær kartoflerne i både. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i 20–25 min. til de er gyldne og gennemstegte.
Krydr kyllingen med salt og peber. Varm en pande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Brun kyllingen i 2 min. på hver side til den er gylden. Krydr med persillade og læg kyllingebrysterne oven på kartoflerne på bagepladen, når der er 10-15 min. tilbage af kartoflernes bagetid (se tip) og steg det færdigt sammen. Gem panden.
Pil og skær løg i tynde både. Skær enderne af bønnerne og del dem i to, hvis de er lange. Skær broccoli i buketter og skræl og skær stilken i skiver. Skræl og skær gulerod i skrå skiver. Kog vandet op i en gryde og tilsæt lidt salt. Damp bønner, broccoli og gulerod under låg i 1 min.
Hak estragon fint. Smelt smør på panden fra kylingen. Rør mel i og tilsæt soja, estragon, bouillon, 4 dl vand og sukker. Rør rundt og lad det simre ca. 5 min.
Sigt vandet fra grøntsagerne. Tilsæt løget og smør i gryden og steg det hele ved middelvarme i 2-3 min. til løget er blødt. Krydr med lidt salt og peber.
Lad kyllingen hvile i 5 min. før du skærer den i tynde skiver. Servér med smørstegte grøntsager, kartoffelbåde og skysauce.
Håber maden smager!