Paneret torsk med honningbagt spidskål og gulerodscreme
4 dages holdbarhed

Paneret torsk med honningbagt spidskål

og gulerodscreme
Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Sprød paneret torsk serveret med sødt honningbagt spidskål, gulerodscreme og kogte kartofler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Smør
  • Olivenolie
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Kartofler, små
400 g
Spidskål
½ stk
Honning
½ spsk
Gulerod
2 stk
Skalotteløg
½ stk
Estragon, frisk
½ pakke
Hvidvinseddike
1 tsk
(Svovldioxid)
Vand
2 spsk
Smør
½ spsk
(Mælk, Laktose)
Olivenolie
½ spsk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Rucola salat
50 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
471 kcal
Fedt:
10 g
Kulhydrater:
60 g
Protein:
35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
 Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skræl og skær gulerødderne i mindre stykker. Pil og skær skalotteløg i både. Skær spidskålen i både. Læg det adskilt på en bageplade med bagepapir. Dryp olivenolie over grøntsagerne og krydr salt. Kom honning over spidskålen. Bag i ovnen ca. 15 min.
Krydr torsken med salt og friskkværnet peber. Hæld rasp på en tallerken og vend fisken rundt i det. Varm lidt olie op i en pande og steg fisken ca. 2 min. på hver side til den er gennemstegt.
 Pluk estragonbladene af stilken. Læg de bagte gulerødder og løg i en blender. Tilsæt smør, olivenolie, estragon, hvidvinseddike og vand. Blend til en creme. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Servér stegt torskefilet med spidskål, ruccola, gulerodscreme og kogte kartofler.
Håber maden smager!