5 dages holdbarhed
Juleand med rødkål og brune kartofler
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
7 Ingredienser
Confiteret andebryst og -lår, færdiglavet rødkål, 2 slags kartofler og lækker andesauce.
Confiteret andebryst og -lår, færdiglavet rødkål, 2 slags kartofler og lækker andesauce.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Sukker
- Smør
Kartofler
300 g
Confiteret andebryst
1 stk
Confiteret andelår
1 stk
Kogte kartofler
1 pose
Andesauce
1 pose
Rødkål, forkogt
½ glas
Kruspersille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 1371 kcal
- Fedt: 107 g
- Kulhydrater: 67 g
- Protein: 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Du kan pille kartoflerne inden servering. Kog og pil dem om formiddagen, lun med kogende vand i ca. 5 min. inden servering.
Tænd ovnen og varm op til 225°C
Kog de rå kartofler i rigeligt letsaltet vand ca. 15-20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Hæld vandet fra, når de er færdige.
Læg andebryst og -lår på en bageplade med bagepapir og sæt dem i den varme ovn ca. 15 min. til de er gennemvarme og let sprøde i skindet.
Hæld de forkogte kartofler i en sigte og lad dryppe af. Varm en stegepande op med ½ dl sukker og lad det smelte uden at røre i det. Kom 1 spsk smør på og saml det med en træske. Tilsæt kartoflerne, skru lidt ned og vend jævnligt i ca. 10 min. så karamellen fordeles godt på alle kartoflerne.
Varm saucen i en lille gryde.
Varm rødkålen i en gryde ved lav varme.
Del andestykkerne, så der er både lår og bryst til hver. Skyl og hak persille og drys over de kogte kartofler. Servér and med brune og hvide kartofler, rødkål og andesauce.
Håber maden smager!