Kyllingeschnitzel med gremolata og rucola-yoghurt

Kalorielet

5 dages holdbarhed

Kyllingeschnitzel

med gremolata og rucola-yoghurt
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Kartofler
400 g
Rucola salat
30+20 g
Citron
1 stk
Hvidløg
1 fed
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Chiliflager
½ pose
Kyllingebryst
280 g
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Skalotteløg
½ stk
Tomat
1 stk
Salat
½ stk
Hvidvinseddike
¼ pose
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 471 kcal
  • Fedt: 8 g
  • Kulhydrater: 55 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
 Halvér og bland kartoflerne med lidt olivenolie og salt. Fordel dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 25 min.
 Skyl rucola og hak ⅔ fint. Riv skallen af citronen fint. Tilsæt presset hvidløg og bland det hele godt sammen i en skål.
 Hak resten af rucolaen groft og kom det i en skål. Bland det med græsk yoghurt, salt og chiliflager efter smag.
 Flæk kyllingebrysterne på langs og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Hæld rasp på en tallerken og vend kyllingen deri. Varm en god sjat olie op i en rummelig stegepande. Steg kyllingen ved middelvarme ca. 5 min. på hver side til den er gennemstegt.
 Skær løg og tomat i tynde både. Skyl salaten og skær i grove stykker. Læg det hele i en skål og bland med olivenolie, hvidvinseddike, salt og lidt friskkværnet sort peber.
 Skær resten af citron i både. Servér kyllingeschnitzel med gremolata, rucola-yoghurt, salat, ovnbagte kartofler og citronbåde.
Håber maden smager!