Cremet gnocchi med frisk mozzarella og tomatsalat
Vegetar
5 dages holdbarhed

Cremet gnocchi

med frisk mozzarella og tomatsalat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Gnocchi
500 g
(Gluten, Soja, Sennep, Hvede)
Skalotteløg
1 stk
Frisk mozzarella
½ stk
(Mælk, Laktose)
Cherrytomater
250 g
Rucola salat
75 g
Lys balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Croutoner
½ pakke
(Gluten, Hvede)
Basilikum, frisk
1 pakke
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Grøntsagsbouillon
½ pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 668 kcal
  • Fedt: 22 g
  • Kulhydrater: 97 g
  • Protein: 21 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tilbered gnocchien som anvist på pakken.
 Pil og skær skalotteløg i tynde skiver. Hæld lagen fra mozzarella og riv i mindre stykker.
 Skyl cherrytomater og rucola og kom det i en serveringsskål. Vend det med lidt olivenolie og lys balsamico. Top med croutoner.
Hæld vandet fra de færdigkogte gnocchi, men lad cirka ½ dl af vandet blive i gryden. Skyl og hak basilikum groft. Bland løget, creme fraiche, grøntsagsbouillon, basilikum og mozzarella i. Smag til med salt og peber.
 Servér cremet gnocchi med tomatsalat til.
Håber maden smager!