Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Stegt grillost
med quinoa/rødbedesalat4.25 (92)
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Jordnødder·
- Mælk·
- Nødder·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
Rødbede
2 stk
Appelsin
½ stk
Lys balsamico
2 spsk
Quinoa
125 g
Rucola salat
50 g
Butterbeans
½ dåse
Grill-ost
125 g
Hakkede peanuts
1 pose
Estragon, frisk
½ pakke
Aioli
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 787 kcal
- Fedt: 39 g
- Kulhydrater: 76 g
- Protein: 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Skræl og skær rødbederne i grove tern. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med lidt olie, salt og peber og bag dem 20-25 min. til de er møre. Skyl appelsin og riv skallen fint. Kom lys balsamico og 2 tsk sukker i en gryde og kog det op. Tag det fra varmen og bland revet appelsinskal i og hæld det hele over rødbederne ca. 10 min. før de er færdige.
Kog quinoa i 2½ dl vand med ½ tsk salt i ca. 15 min. Skyl rucola. Sigt lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand. Skær det hvide af appelsinen og skær kødet i tern. Hæld evt. overskydende vand fra quinoa. Bland quinoa, rucola, bønner og appelsintern sammen.
Skær osten i tern på ca. 2x2 cm. Varm en stegepande med lidt olie op til middel varme. Steg osteterningerne i 2 min. Vend dem undervejs. Tilsæt peanuts og steg videre i 2-3 min. til osten er gylden.
Skyl og hak estragon fint. Bland det sammen med aioli i en skål. Tilsæt 1-2 spsk vand til en tyktflydende konsistens.
Fordel quinoasalaten på et fad og kom rødbederne over. Dryp med dressingen og top med ost og de sprøde kerner.
Håber maden smager!