4 dages holdbarhed
Banh Mi burger med glaseret svinekød
4.15 (416)
Under 20 min
10 Ingredienser
En ret inspireret fra det vietnamesiske/franske køkken. Glaseret kød med kål/agurkesalat med koriander i lækker burgerbolle.
En ret inspireret fra det vietnamesiske/franske køkken. Glaseret kød med kål/agurkesalat med koriander i lækker burgerbolle.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Byg·
- Hvede·
- Rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
Pulled pork
300 ca-g
Hoisinsauce
2 spsk
Skalotteløg
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Coleslaw-blanding
100 g
Koriander, frisk
½ pakke
Æbleeddike
1 spsk
Sambal oelek
¼ spsk
Burgerbolle
2 stk
Mayonnaise
2 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 617 kcal
- Fedt: 24 g
- Kulhydrater: 61 g
- Protein: 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft) eller varm bollerne på brødristeren.
Varm en stegepande op med lidt olie. Tag kødet ud af posen og kassér lagen. Skær kødet i mindre stykker. Steg kødet ved mellemhøj varme i 2 min. til det får noget farve. Kom hoisinsauce og ½ spsk vand ved og glasér det ca. 1 min. Sæt det til side.
Pil skalotteløg og skær i skiver. Del agurken på langs, skrab kernerne ud og skær i tynde skiver på skrå. Kom begge dele i kålblandingen og bland med plukket koriander, æbleeddike, ½ spsk sukker, sambal oelek (hvis du ikke vil have det stærkt, så undlad det), salt og peber. Rør det hele godt sammen.
Lun bollerne et par min. i ovnen eller på en brødrister.
Smør bollerne med mayonnaise og byg burgerne op med kød og salat.
Håber maden smager!