Glutenfri
4 dages holdbarhed
Stegt laks
med kogte kartofler, dild/sennepscreme og æblesalatRetten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Sukker
- Olivenolie
- Olie
Kartofler
400 g
Dild, frisk
½+½ pakke
Yoghurt naturel
1 dl
Sennep
1 spsk
Æble
1 stk
Rødløg
1 stk
Hvidvinseddike
1 spsk
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 660 kcal
- Fedt: 38 g
- Kulhydrater: 46 g
- Protein: 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 18-20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Hak den første portion dild fint. Bland dild og græsk yoghurt og smag til med sennep, ca. ½ tsk sukker, salt og lidt kværnet sort peber i en skål.
Pluk dild. Skær æble i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Læg det hele i en skål. Bland med 1 spsk olivenolie, hvidvinseddike og salt.
Krydr laksen med salt og peber. Varm olie op på en stegepande og steg fisken ca. 2-4 min. på hver side til den er gennemstegt.
Servér den stegte laks med kogte kartofler, dild/sennepscreme og æblesalat.
Håber maden smager!