Chorizopizza med champignon, rødløg og ruccola
5 dages holdbarhed

Chorizopizza

med champignon, rødløg og ruccola
Ny opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Rødløg
½-1 stk
Markchampignon
125 g
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Pizzasauce
½ glas
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Chorizo-pølse
70 g
(Soja, Mælk, Laktose)
Rucola salat
50 g
Hvidløgsdressing
½ pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
835 kcal
Fedt:
37 g
Kulhydrater:
88 g
Protein:
38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
Pil rødløg og rengør svampene. Skær begge dele i tynde skiver.
 Placér hver bund på bagepapir på en bageplade. Smør sauce ud på bundene og drys med revet ost. Top med chorizo, svampe og rødløg. Bag 2 pizzaer ad gangen ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på den øverste og nederste plade halvvejs igennem.
 Skyl ruccola og vend med lidt olivenolie, salt og peber. Top pizzaerne med ruccola ved servering og dryp med hvidløgsdressing.
Håber maden smager!