Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Karibisk fiskeret med kokosmælk og lime
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
14 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
- Sukker
- Vand
- Peber
Lime
1 stk
Løg
1 stk
Rød chili
½ stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Tomat
1 stk
Gul peber
1 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Timian
1 pose
Hønsebouillon
½–1 pose
Kokosmælk
2 dl
Majsstivelse
½–1 pose
Basmatiris
135 g
Koriander, frisk
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 679 kcal
- Fedt: 26 g
- Kulhydrater: 77 g
- Protein: 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog basmatiris efter anvisningen på pakken.
Skyl lime i lunkent vand og riv skallen fint. Hak løg, rød chili, hvidløg og ingefær fint. Skær tomat og gul peber i tern. Skær torskefileten i mindre stykker og krydr med salt.
Varm neutral olie op i en stegegryde, og svits løg, hvidløg og ingefær i ca. 2 min. Tilsæt tørret timian, sukker, chili, tomat, peberfrugt, vand, hønsebouillon og kokosmælk. Lad det simre i ca. 3 min. Rør majsstivelse ud i lige dele vand, og jævn retten til ønsket konsistens.
Læg fisken i gryden. Tilsæt fintrevet skal fra hele limen og saften fra den halve. Skær den anden halvdel i både. Lad retten simre i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
Grovhak koriander. Rør korianderen i den karibiske fiskeret. Servér med basmatiris og en limebåd.
Håber maden smager!