Små karrybøffer med æbleraita, paprikakartofler og peberfrugt
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Små karrybøffer med æbleraita

paprikakartofler og peberfrugt
Ny opskrift
Under 40 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Kartofler, medium
400 g
Rød peber
1 stk
Løg
1 stk
Paprika
½ pose
Æble
1 stk
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Hvidløg
1 fed
Hakket oksekød
300 g
Hvidløg
½ fed
Tomatpuré
½ pose
Karry
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
563 kcal
Fedt:
22 g
Kulhydrater:
54 g
Protein:
38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Halvér kartoflerne. Skær rød peber og løg i både. Læg det på en bageplade med bagepapir og vend med paprika, olivenolie, salt og lidt friskkværnet peber. Bag i ovnen ca. 20 min. til kartoflerne er møre.
Skær æble i små tern og læg det i en lille skål. Bland med græsk yoghurt og presset hvidløg. Smag til med lidt salt.
Kom hakket kød i en skål og bland med presset hvidløg, tomatpuré, karry og salt. Form 3 små, flade bøffer pr. person. Varm olivenolie op ved middelhøj i en stor pande. Steg bøfferne ca. 3 min. på hver side.
Servér de små karrybøffer med æbleraita og paprikabagte kartofler og peberfrugt.
Håber maden smager!