Græsk bifteki med rosmarin og tzatziki
3 dages holdbarhed

Græsk bifteki

med rosmarin og tzatziki
Ny opskrift
Under 40 min
11 Ingredienser
Bifteki er en græsk krydret hakkebøf på enten okse, svin eller lammekød

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Kartofler, små
400 g
Rødløg
½ stk
Rosmarin
¾ tsk
Skoleagurk
1 stk
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Hvidløg
½ fed
Hakket gris & kalv
300 g
Rasp
½ pose
(Gluten, Hvede)
Vand
½ dl
Rosmarin
¾ tsk
Hvidløg
½ fed
Cherrytomater
125 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
539 kcal
Fedt:
22 g
Kulhydrater:
46 g
Protein:
38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Del kartoflerne og skær rødløg i både. Læg det på en bageplade med bagepapir. Vend med lidt olivenolie, salt og rosmarin. Bag øverst i ovnen i ca. 25 min.
Skyl og riv agurk groft og pres så meget væde ud som muligt. Læg agurk i en skål og bland med græsk yoghurt, presset hvidløg, lidt salt og peber.
Læg hakket kød i en skål. Bland med rasp, vand, rosmarin, presset hvidløg, lidt salt og friskkværnet peber. Form 1 bøf pr. person. Varm lidt olivenolie op på en stor pande. Steg bøfferne ca. 4 min. på hver side til de er gennemstegte.
Skyl tomaterne. Servér farsbøfferne med ovnbagte kartofler, tzatziki og cherrytomater.
Håber maden smager!