BBQ-marineret kylling med rodfrugter "alt i ovn"
Glutenfri
5 dages holdbarhed

BBQ-marineret kylling "alt i ovn"

med rodfrugter
Ny opskrift
Under 45 min
13 Ingredienser
"Alt i ovn" nemt uden for meget opvask. Saftig kylling marineret i BBQ sauce, en god kombination af sødt og røget.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Hvidløg
1 fed
BBQ-sauce
½ pose
Rød balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Røget chili
½ pose
Sukker
½ spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Kartofler, små
400 g
Gulerod
1 stk
Rød peber
½ stk
Cherrytomater
125 g
Bredbladet persille
1 pk
Citron
½ stk
Hvidløg
½ fed
Yoghurt naturel
1 bæger
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
468 kcal
Fedt:
8 g
Kulhydrater:
54 g
Protein:
44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Pil og pres hvidløg i en skål. Bland med BBQ-sauce, balsamico, røget chili, sukker og lidt salt. Vend sammen med kyllingeinderfilet og lad det marinere ca. 15 min.
Skær kartoflerne i halve. Skær gulerod og rød peber i grove stykker. Læg det hele på en bageplade med bagepapir. Dryp lidt olivenolie over og krydr med lidt salt og peber. Steg midt i ovnen ca. 10 min.
Kom den marinerede kylling og cherrytomater på bagepladen. Steg det hele i yderligere 20 min. til kyllingen er gennemstegt.
 Riv skallen af citroen fint. Pil og pres hvidløg. Kom begge i en skål og bland med yoghurt. Smag til med lidt salt og peber. Skær resten af citronen i både.
Skyl persille og hak fint. Anret BBQ-marineret kylling med rodfrugter og grøntsager på tallerkner og top med hakket persille. Servér med citronsauce og citronbåde.
Håber maden smager!