Chowder med rejer, fennikel, majs og purløg
4 dages holdbarhed

Chowder med rejer

fennikel, majs og purløg
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
13 Ingredienser
Klassisk amerikansk suppe med masser af grøntsager og smag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Smør
  • Mel
Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Fennikel
½ stk
Hvidløg
1 fed
Sødmælk
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Grøntsagsbouillon
1 pose
Majskerner
140 g
Rejer
170 g
(Krebsdyr)
Fennikel/peber mix
½ pakke
(Sennep)
Foccacia brød
1 stk
(Gluten, Hvede)
Purløg, frisk
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 642 kcal
  • Fedt: 15 g
  • Kulhydrater: 92 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skræl kartoffel og gulerod. Pil skalotteløg, skyl bladselleri og skær bunden af fennikel. Skær det hele i tern ca. 1x1 cm. Pil og pres hvidløg.
Varm en stor gryde op med lidt smør. Svits løg, gulerod, bladselleri og fennikel. Kom hvidløg i gryden og steg det hele i 3-4 min. Tilsæt 2 spsk mel og rør det godt rundt ca. 1 min. Kom 2 dl vand ved og kog op. Tilføj kartofler, mælk og bouillon og kog under låg i ca. 15 min. til kartoflerne er møre. Rør i det undervejs, så det ikke sætter sig i bunden.
Dræn majs og rejer. Kom begge i chowder sammen sammen med fennikel/peber mix. Kog det yderligere 2-3 min. Smag til med salt.
Varm brødet på en brødrister i 2-3 min.
Snit eller klip purløg fint. Anret Chowder i portionsskåle, pynt med purløg og servér med brød til.
Håber maden smager!