Vietnamesisk Pho Bo suppe med oksestrimler og nudler

Suppe

Laktosefri
4 dages holdbarhed

Vietnamesisk Pho Bo suppe

med oksestrimler og nudler
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
14 Ingredienser
Vietnamesisk suppe på oksekød i Pho Bo fond med ingefær, citrongræs, nudler samt masser af friske krydderurter og grønt. Her er masser af smag og en behagelig mæthed.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Citrongræs
1 stilk
Ingefær
½ stk
Asiatisk mix med fennikel og anis
½ pose
Oksebouillon
1 pose
Fuldkornsnudler
125 g
(Gluten, Hvede)
Porre
1 stk
Squash
½ stk
Markchampignon
125 g
Sukkerærter
75 g
Koriander, frisk
½ pakke
Mynte, frisk
½ pakke
Gulerod
1 stk
Strimler af oksekød
275 g
Fiskesauce
½-1 spsk
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 500 kcal
  • Fedt: 7 g
  • Kulhydrater: 60 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring 7 dl vand i kog i en stor gryde. Fjern de yderste grove blade på citrongræs og skræl ingefær. Snit begge i tynde skiver. Kom det i vandet sammen med asiatisk mix og bouillon og lad det simre 15 min.
Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld i en si og skyl med koldt vand.
Skyl porre, squash, svampe, ærter og krydderurter. Skær porre i tynde strimler. Skær squash i små tern. Del svampene i 6 dele. Skær ærterne over på midten. Hak krydderurterne. Skræl gulerod og skær i tynde tændstikker eller riv groft.
Kom kødet i suppen, læg låg på og lad den stå på lav varme i 1 min. Tilsæt porrer, squash og svampe, læg låg på igen og lad stå 2 min. Læg gulerødder og ærter i suppen lige inden servering. Smag til med salt, peber og fiskesauce.
Fordel nudlerne i serveringsskåle og hæld suppen over. Top med krydderurter og servér.
Håber maden smager!