Mørbradbøffer med bløde løg
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Mørbradbøffer med bløde løg

4.15 (1109)
Under 40 min
7 Ingredienser
Nyd smagen af svundne tider - den holder! Klassisk og traditionel dansk middagsret med mørbradbøffer og bløde løg, som er sundere, end du umiddelbart tror, men med mindre grønt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Smør
Kartofler
400 g
Svinemørbrad
300 g
Løg
1½ stk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Sødmælk
2 dl
(Mælk, Laktose)
Majsstivelse
½ pose
Hjertesalat
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 577 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 48 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
Fjern sølvsenen fra mørbraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Krydr med salt og peber.
Pil løg og skær i tynde skiver. Varm 1½ spsk smør på en pande og steg løgene lysebrune. Tilsæt 2 spsk vand og lidt salt. Lad løgene stege til vandet er opsuget. Tag løgene af og hold dem varme.
Varm 1 spsk smør på panden til det bliver gyldent. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varmt.
Opløs bouillon i mælk på panden og kog det op. Rør majsstivelse med en 1 spsk vand. Jævn det under omrøring, og lad det koge i 3 min. Smag til med salt og peber.
Skyl salat. Anret som vist på billedet og servér.
Håber maden smager!