Indisk spinatgryde med stegt grillost
Vegetar
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Indisk spinatgryde

med stegt grillost
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
15 Ingredienser
En indisk smagfuld ret, der kombinerer krydret spinat med stegt grillost. Det er en variation af den klassiske indiske ret "Palak Paneer".

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Basmatiris
135 g
Babyspinat
100 g
Ingefær
½ stk
Hvidløg
1 fed
Løg
½ stk
Tomat
1 stk
Garam masala
½ pose
Tomatpuré
½ pakke
Chiliflager
½ pose
Kokosmælk
2 dl
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Gulerod
1 stk
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Grill-ost
125 g
(Mælk, Laktose)
Mangochutney, stærk
½ pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 785 kcal
  • Fedt: 38 g
  • Kulhydrater: 88 g
  • Protein: 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Skyl spinaten i koldt vand. Skræl ingefæren, hvidløget og løget. Riv ingefæren og hvidløget fint på et rivejern. Pil løget og skyl tomaterne, skær begge i tern.
Varm en stor, tykbundet gryde op til middelhøj varme, tilsæt lidt olie. Steg ingefæren, hvidløget, løget, garam masala-krydderiet, tomatpuréen og ønsket mængde chiliflager i 3-4 min. Tilsæt tomaterne, ½ dl vand, ½ spsk hvidvinseddike og kokosmælken. Lad det simre i 6-7 min. Tag gryden af varmen, og tilsæt spinaten. Smag til med salt og peber.
Skræl gulerod og riv den groft. Bland den med yoghurten i en serveringsskål. Smag til med salt.
Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Skær osten i tern. Steg ternene i  1-2 min. på hver side, indtil de er gyldne.
Top spinatgryden med den stegte grillost og gulerodsraitaen, og server mangochutneyen til.
Håber maden smager!