5 dages holdbarhed
Nemme enchiladas
med færdiglavet chili con carne og korianderRetten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Med Mattsson Nielsens chili con carne er det nemt og hurtigt at lave lækre enchiladas gratineret med ost.
Med Mattsson Nielsens chili con carne er det nemt og hurtigt at lave lækre enchiladas gratineret med ost.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Mel
- Salt
- Peber
Three spices
1 pose
Tomatpuré
1 pakke
Løg
½ stk
Hvidløg
½-1 fed
Rød peber
½ stk
Koriander, frisk
½ pakke
Chili con carne
600 g
Lime
½ stk
Tortilla-wrap
4 stk
Revet ost
50 g
Salatmix Napolitana
75 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 752 kcal
- Fedt: 28 g
- Kulhydrater: 75 g
- Protein: 49 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Varm en gryde op til middelhøj varme og tilsæt 1½ spsk olie. Steg ¾ af three spice krydderiet ca. 2 min. Tilsæt ½ spsk mel og tomatpuré og rør det hele sammen til en jævn blanding. Tilføj 1½-2 dl vand lidt ad gangen til du har en jævn sauce. Smag til med salt og peber.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Rens og skær peberfrugt i tern. Skyl og hak koriander fint. Varm en stegepande op til middel varme og tilsæt lidt olie. Steg løg ca. 2-3 min. til det bliver klart. Tilsæt hvidløg, peberfrugt, halvdelen af koriander og resten af three spice krydderiet. Kom chili con carne i og steg fyldet i 5–6 min. Smag til med saften fra halvdelen af lime, salt og peber.
Fordel fyldet på tortillaerne, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad med samlingen nedad. Hæld saucen over og drys med revet ost. Bag i ovnen ca. 6-8 min.
Pres saft fra resten af limen og bland med lidt olie. Vend det sammen med salaten i en skål. Spis salaten til enchiladaerne.
Håber maden smager!